DUDESKU експериментира с "AI" -

DUDESKU експериментира с “AI”

DUDESKU AI

Чудили ли сте се някога за изкуствения интелект и как работи? Нека да поговорим за “AI” , какво е това и как се прилага към света в интернет!

Какво е “AI” ?

Модел ,който симулира човешки интелект, опирайки се на база от алгоритми и много информация. Вече се използва на много места, сигурно и вие имате взаимодействие с него, без дори да подозирате.

Чрез модела на “AI” за генериране на идеи, може да се създаде реалистично изображение, видео, нова музика или звукови ефекти, стих или част от книгата, която все се опитваме да започнем да пишем, но не го правим. Създаденото нужно съдържание, в зависимост от целта на изкуствения интелект може да бъде нещо креативно и уникално или нещо по-просто като работата на копирайтър. Написването на блог статия или описание на продукт е доста улеснено с изкуствения интелект.Към момента по-скоро генерира идеи, които добрия специалист може да развие и използва.

Ние от DUDESKU решихме да пробваме най-различни вариации на снимки, включващи аксесоари от корк! Резултатите бяха много интересни, забавни и дори леко странни. За какво говорим? Ако на заден фон, чантите и рафтовете изглеждат автентични, то лицата на нашите “модели” са леко изкривени.

 DUDESKU AI     DUDESKU AI     DUDESKU AI

Някои от снимките се получиха забавни, след като ползвахме думи като котка, корк и веселие. Ако искате и вие да опитате – може да посетите https://www.bing.com/, да си създавате профил, ако нямате и сте готови да изпробвате създаването на вълнуващи снимки.

DUDESKU AI  DUDESKU AI 

Това, което прикова вниманието ни бяха предложенията за големи, дизайнерски чанти от корк. Забележете уникалността и творческото изпълнение на “AI”. Впечатлени сме от начина по-който са изобразени, в детайли и с вкус към модата. Представете си , че не можете да рисувате, но знаете какво искате и имате възможността да създадете портмонето си мечта, бленуваната спортна раница с всички шарки и детайли. Ще видите варианти на търсената чанта, блуза или дори обувки.

DUDESKU AI     DUDESKU AI     DUDESKU AI    DUDESKU AI

С времето “изкуствения интелект” ще се усъвършенства, а ние трудно можем да си представим до къде би стигнал неговия потенциал.

В нашия магазин може да откриете също толкова елегантни и привличащи вниманието аксесоари от корк. Чантите ни по никакъв начин не отстъпват на тези, създадени от “AI”. Убедете се сами като разгледате някоя от следните категории в сайта ни за чанти, несесери, портмонета и други аксесоари.