За нас

За нас

Дудеску е нова и различна марка на българския пазар, вдъхновена от корковия свят. Нежността и красотата на продуктите от корк, ни плениха още от първи поглед и докосване. Чрез нашия онлайн магазин ви предоставяме възможност да изградите свой свят от корк, който да използвате в ежедневието си. Поради изключителните свойства на корковия материал: неговата кадифена мекота, водоустойчивостта, еластичността и хипоалергеността му, ше успеете да се свържете с природата. Напълно натурален материал, с хилядолетна история. Най-известно приложим е в изработката на тапи за вино, но неговата популярност в света на модата и  индустрията, нараства с всяка година.

За Вас избрахме продукти произведени в Португалия. Държим на качествения и неповторим дизайн. В нашия онлайн магазин ще откриете чанти и аксесоари от корк, които ще подчертаят вашия изтънчен и деликатен вкус и ще бъдете горди от новата ви  придобивка, откроявайки се сред останалите хора.

В съвременния дом, все повече навлиза необходимостта от натуралния продукт, този който щади и опазва природата . С мисъл и грижа за околната среда , продуктите от корк са неповторима алтернатива на променящия се свят. С тях не само мислим за екологията, но внасяме топлина и уют в дома си.