Често задавани въпроси

Как се прави поръчка?

След избиране на продукт, го добавяте в количката. След това преминавате към завършване на поръчката, попълвате данни за доставка и потвърждавате поръчката.

Как ще получа продуктите и колко струва тяхната доставка?

Доставките на DUDESKU се извършват от куриерски фирми Еконт Експрес и Спиди, като разходите за тях са 3.99 лева до офис и 5.99 лева до личен адрес за клиенти на територията на страната. Предлагаме и безплатна доставка при поръчки над 95 лв. В деня на доставката ще получите SMS с потвърждение, който съдържа номер на пратката, както и телефонен номер на куриера, в случай че искате да промените времето или мястото на получаване.

Имам ли нужда от регистрация, за да правя покупки?

Не, можете да поръчате бързо и лесно през уебсайта като не е нужна регистрация.

Мога ли да закупя продукт чрез обаждане по телефона?

Разбира се! Може да направите своята поръчка по няколко начина – чрез нашия сайт, чрез телефонно обаждане на посочените телефони за връзка и чрез лично съобщение във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/Dudesku/

Какъв е начинът на плащане?

Плаща се с наложен платеж, т.е. при получаване на пратка.

Мога ли да отменя поръчката си?

Разбира се. Ако поръчката все още не е доставена може да бъде отменена, като се свържете с нас на посочения телефон за връзка.

Направих поръчка, но все още не съм я получила. Към кого да се обърна?

Изпратете ни имейл с данни за поръчката на dudeskucork@gmail.com или позвънете на тел. 0988822175.

Мога ли да върна (или заменя) поръчани продукти?

Разбира се, за да бъдат върнати или заменени артикулите трябва да са в запазен търговски вид: да не са носени, да не са с премахнати етикетите и да не са третирани по никакъв начин. Връщайки продукт можете да поискате възстановяване на сумата платена за него, включително, според случая, на разходите за доставка, или да поискате замяна с друг продукт.

Не мога да си спомня паролата за профила ми. Какво да направя?

Ако не можете да си спомните паролата, моля, използвайте опцията за забравена парола в страницата за вход.