5 идеи за еко коледни подаръци за жени - Чанти и аксесорари от корк - Dusesku.com

5 идеи за еко коледни подаръци за жени

5 идеи за еко коледни подаръци за жени

Знаете ли кои са идеалните коледни подаръци за жените? Тези, които предизвикват усмивка, радват окото, практични са и се ползват дълго. Още по-добре, ако производството им не допринася за замърсяването и унищожаването на околната среда. Не се поддавайте на коледната консуматорска треска. Изберете малко коледни подаръци, но от идеалните – красиви, полезни, еко. Вижте нашите предложения и идеи по темата за вдъхновение.

1. Коркови чанти, несесери или портмонета

Те са последен писък на модата. Нестандартни, цветни, супер леки и много здрави – устойчиви са на надраскване, намачкване, триене, износване, вода. Изработени са от естествен, 100% рециклируем материал. Ползвате ги толкова дълго, но изглеждат като нови.

Коркови чанти, несесери или портомонета

Чантите от корк са един от най-оригиналните коледни подаръци, които може да изберете за себе си,сестра ви или за любимата приятелка тази година.

Ако търсите модел, който да съчетава елегантност, свежест, здравина и да ви отличава от останалите, разгледайте нашите портмонета и чанти от корк.

Ако ви трябват дребни коледни подаръци за колежки, разгледайте нашите аксесоари от корк.

2. Ръчно плетени дрехи и аксесоари

Ръчно плетени дрехи и аксесоари

Пуловерът, шапката и шала, плетени от баба са класика. Като деца не харесвахме подобен тип подаръци, но вече сме пораснали и помъдрели. Знаем, че във всяко плетиво се влага време, майсторлък и любов. Поради тази причина ръчно плетените дрехи и аксесоари са безценни. Ще изглеждате уникално, защото не бихте срещнали на улицата друг със същата шапка или пуловер. Усещането за топлина и прегръдка ви е гарантирано.

3. Изделия от дърво

Всичко, направено от дърво внася уют в дома. Купи, фруктиери, дъски за рязане, дървени прибори, поставки за топли чинии, пръстени за салфетки – с тях масата винаги изглежда празнично подредена. Статуетките и свещниците от дърво бързо се превръщат в акцент в интериора със своето изящество и топло излъчванеИзберете подарък, изработен от масивна дървесина, който ще сгрява сърцето на своята нова собственичка и на нейния дом.

Изделия от дърво

4. Цвете в саксия

Растенията внасят свежест в дома, създават приятна, успокояваща атмосфера, помагат на очите да си починат от взирането в екраните на различни устройства. Може да вземете екзотично цвете или непретенциозно растение, според това колко опит в отглеждането на цветя има дамата, на която ще го подарите.

Ако вие самата не сте сигурна какво да изберете, заложете на коледен подарък декоративно портокалово или лимоново дърво или лилави, декоративни чушлета или минидомати. Те не заемат много място и изглеждат особено ефектно.

Цвете в саксия

5. Био масла за коса и кожа

Имате два варианта. Може да вземете готов микс в стъклен буркан или да експериментирате и сами да комбинирате няколко масла. Вторият вариант ще ви позволи да направите смес, която е подходяща точно за кожата/косата на вашата приятелка. Сложете я в стъклен буркан и направете специален, индивидуален етикет. Нарисувайте го на ръка или принтирайте създаден от вас дизайн. Колкото по-личен е подаръкът, толкова по-ценен е.

Еко коледните подаръци са смислен начин да покажете грижа и внимание към скъпите на сърцето ви жени и техните всекидневни усилия да опазват здравето, природата, любовта и красотата в ежедневието. Изберете ги спрямо техните вкусове, интереси, навици, стил. Добавете подходящо послание и ще получите най-големия подарък, а именно тяхната усмивка.

Био масла за коса и кожа